Gunoiște în loc de stadion olimpic: Terenul de lângă Circ este în stare deplorabilă

Embed:

Grămadă de gunoi în centrul capitalei. Oamenii care locuiesc pe stradela Pietrăriilor din zona Circului din Chişinău se plâng că, de ani de zile, lângă casele lor se aduc camioane de gunoi. Autorităţile locale strâng din umeri. Ei spun că râpa trebuie umplută cu moloz, că să se pregătească locul pentru viitorul stadion olimpic. Pentru cei care intenţionează să arunce alt gunoi, decât moloz, a fost instalată o plăcuţă cu un avertisment, mai spun ei.

Locuitorii de aici spun că gunoiul este adus cu camioanele şi se aruncă în saci, în care poţi găsi orice - sticlă, masă plastică, resturi de mâncare. Nimeni nu verifică sacii şi nu triază conţinutul lor. Iar odată cu sosirea primăverii, în zonă începe să se răspândească un miros urât, apar şobolanii şi roiurile de muşte. Cei care aduc gunoiul devin foarte agresivi când li se reproşează.

Potrivit edilului Capitalei, râpa trebuie astupată cu moloz, pentru a nivela terenul. Chirtoacă a spus că intenţionează să inspecteze această zonă, pentru a vedea care este, de fapt, situaţia.

Oamenii care locuiesc în casele din vecinătate spun că li s-a promis de mai multe ori că, atunci când va fi construit stadionul, gunoiştea va fi lichidată. Atâta doar că nu se ştie când aici va fi construit un stadion.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu