Guinness World Records 2017: Un om în flăcări şi o tânără femeie cu barbă (VIDEO)

Embed:

Cele mai noi recorduri mondiale au fost introduse în ediția anului 2017 a cărții Guinness World Records. Astfel, au fost înregistrate peste patru mii de recorduri dintre cele mai neobișnuite: de la animale de companie gigantice până la femei cu barbă. Câteva din cele mai interesante performanțe care apar în Cartea Recordurilor au trezit interesul publicului.

Austriacul Josef Toedtling a înregistrat un nou record după ce a ars aproape șase minute. Acesta a doborât recordul unui bărbat care a suportat flăcările 16 secunde. El a intrat pentru prima dată în Guinness Book.

Harnaam Kaur este deținătoarea titlului celei mai tinere femei cu barbă. La vârsta de 24 de ani, părul de pe fața acesteia măsoară șase centimetri. Tânără suferă de o afecțiune hormonală care îi sporește creșterea părul pe față. Boala însă, a făcut-o vedeta podiumurilor din Marea Britanie. Eroina altui record este pisica Ludo, care are o lungime de peste un metru și cântărește 11 kilograme. Felina face parte din rasa Maine Coon și este cea mai mare pisică din lume.

Cea mai înaltă cățea trăiește în statul american Florida. Animalul gigant pe nume Lizzy are aproape un metru înălțime și are nevoie de masă atunci când mănâncă.

Cartea Guinness World Records 2017 este deja disponibilă în librăriile din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, iar prețul acesteia este de aproape 30 de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu