Grupare specializată pe furturi şi tâlhării, reţinută de poliţie

Au fost reținuți autorii atacului tâlhăresc, săvârşit acum două luni pe teritoriul unui SRL de la Rezina. Aceștia s-au dovedit a fi doi bărbaţi, în vârstă de 20 şi 37 de ani, ambii din oraşul Floreşti.

Potrivit Serviciului de presă al MAI, indivizii sunt suspectaţi că, în noaptea de 24 martie 2011, cu cagule pe cap, au pătruns pe teritoriul unui SRL de la marginea oraşului Rezina, unde l-au atacat pe paznic, ameninţându-l cu un pistol de model nestabilit, l-au legat cu o batistă şi cablu electric, apoi forţând uşa magazinului, au sustras mai multe bunuri şi bani din contabilitate, după care s-au făcut nevăzuţi.

În cadrul urmăririi penale, s-a stabilit că, tipii sunt implicaţi şi în săvârşirea a mai multor furturi din gospodării din raionul Floreşti, de unde au sustras lei, euro, dolari şu aparataj video şi audio.

Actualmente poliţia verifică complicitatea persoanelor de la care au fost ridicate obiectele la săvârşirea infracţiunilor atît în zona de nord, cât şi pe teritoriul întregii ţări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu