Grupare criminală, reţinută cu focuri de armă în Capitală. DETALII

Embed:

Spărgeau locuinţe din Capitală, iar obiectele pe care le furau le vindeau apoi cu ajutorul altor persoane de încredere. Este vorba de trei chişinăuieni, membri ai unei grupări criminale, specializată în comiterea furturilor, care au fost reţinuţi recent de poliţişti. În momentul reţinerii, ofiţerii au fost nevoiţi să folosească arma din dotare.

Cei trei au fost filaţi de poliţişti timp de o lună. La 15 martie, ei au fost reţinuţi în zona Poşta Veche, după ce au jefuit o locuinţă din sectorul Buiucani. În automobilul cu care se deplasau au fost depistate mai multe obiecte furate, printre care şi un pistol Waltro.

Ulterior, în baza probelor acumulate, oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii autorizate la domciliile celor trei. Ca urmare, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, articole din aur, mănuşi, portmonee, un aparat foto, trei calculatoare şi alte bunuri materiale.

Potrivit informaţiilor oferite de Comisariatul General de Poliţie, oamenii legii dispun de probe concludente, care demonstrează vinovăţia inculpaţilor în săvârşirea a peste şapte spargeri de locuinţe, ce ar fi adus pagube materiale de aproape 100.000 lei.

Cei trei au primit mandat de arestare pentru 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru furt. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă de la cinci până la 10 ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu