GRUPĂ INFERNALĂ PENTRU MOLDOVA. Foştii internaţionali recunosc forța adversarilor

Embed:

Foştii internaţionali moldoveni sunt de părere că echipa naţională de fotbal are adversari foarte dificili în preliminariile EURO-2020.

"Tricolorii" fac parte din grupa H, alături de campioana mondială, Franţa, de Islanda, Turcia, Albania şi Andorra. Experţii susţin că reprezentativa ţării noastre trebuie să fie mobilizată la maximum în fiecare meci.

"De a pune obiective mari, nu este atât de corect. Consider că cel mai important este următorul joc, care vine. Sunt de acord cu antrenorul principal, care a comentat tragerea la sorţi şi a declarat că punctele să le calculăm la sfârşit. Acum trebuie să ne pregătim foarte bine de fiecare meci. Fiecare joc să-l tratăm ca următorul şi ultimul joc", a declarat Radu Rebeja, fost fotbalist.

"O să-i vedem aici pe actualii campioni mondiali. Nu în fiecare zi putem să-i vedem pe Lloris, Griezmann, Mbappe, Dembele sau Pogba. Sunt 2-3 echipe, mă refer la Turcia, Albania şi Islanda, sunt destul de bine cotate în Europa. Şi este o Andorră, care va fi una motivată", a zis Alexandru Guzun, fost fotbalist.

"Cred că Franţa este o favorită certă. Islanda a produs surprize la Campionatele Europene şi Mondiale, însă toată lumea ştie cum joacă această echipă. Putem să jucăm de la egal la egal cu Turcia şi Albania. Trebuie să luăm 6 puncte în meciurile cu Andorra", a spus Oleg Şișchin, fost fotbalist.

Campania preliminară către Campionatul European din 2020 va începe în luna martie 2019 şi se vor încheia în noiembrie.La turneul final vor ajunge primele două clasate din fiecare grupă.

Partidele reprezentativei Republicii Moldova vor fi transmise în direct de posturile de televiziune PRIME şi CANAL 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu