Grup criminal, REŢINUT de poliţişti. În maşina suspecţilor au fost găsite cagule şi răngi metalice

Un grup criminal implicat în furturi de bunuri din mai multe magazine din țară a fost reţinut de inspectorii de patrulare din cadrul Batalionului Sud al INP.

Potrivit poliţiştilor, pentru verificări a fost stopat un automobil "Land Rover Freeland". Astfel, oamenii legii au observat portbagajul plin cu produse alimentare. La solicitarea actele privind marfa din autovehicul, șoferul de 22 de ani nu a putut prezenta niciun document.

Mai mult, cei trei pasageri, care se aflau în maşină, cu vârstele cuprinse între 20 și 25 de ani, au manifestat un comportament agresiv și neadecvat.

Ca urmare, automobilul şi cele 4 persoane au fost escortate la Inspectoratul de Poliție Cimișlia pentru audieri și percheziții. În urma verificărilor, în mașină au fost găsite obiecte ce servesc la comiterea infracțiunilor: cagule, mănuși, răngi metalice și un clește de tăiat metal.

Printre obiectele găsite erau produse alimentare, chimice și haine. În urma investigaţiilor, s-a stabilit că bunurile au fost sustrase dintr-un magazin din satul Beşalma.

Două persoane din cele 4 reținute se aflau în urmărire penală pentru huliganism și sustragere de bunuri din mai multe magazine din țară. Cei patru indivizi sunt originari din satele Tomai, Baurci și Cioc-Maidan din UTA Găgăuzia.

Pe acest caz au fost inițiate procese penale. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii vor fi pedepsiți conform legislației în vigoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu