GROAZNIC. Un câine a intrat într-o şcoală şi a rănit trei elevi

Trei elevi au fost răniţi, joi, de un câine care a reuşit să intre în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 7 din Reşiţa, scrie agerpres.ro.

"La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, în această dimineaţă a sunat o persoană care a informat că un câine a reuşit să pătrundă în incinta unei şcoli gimnaziale din municipiul Reşiţa. Grupa de intervenţie s-a deplasat de îndată la faţa locului, unde a constatat că un câine din rasa ciobănesc german a intrat în clădirea şcolii, reuşind să ajungă într-o sală de clasă. În agitaţia creată, trei copii au fost încolţiţi de animalul speriat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

Potrivit fişei întocmite de medici la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Caraş-Severin, a rezultat că cei trei copii au suferit plăgi zgâriate în zona membrelor inferioare. În acest moment, cei trei copii sunt în siguranţă, nefiind necesară spitalizarea acestora.

La faţa locului, a fost solicitat un echipaj specializat de ecarisaj, care a reuşit să prindă câinele, acesta fiind ulterior transportat în siguranţă la padoc.

Jandarmii cărăşeni au identificat proprietarul animalului, iar în baza O.U.G. nr.12 din 2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi, au întocmit actele de sesizare privind comiterea unei infracţiuni. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu