GROAZNIC. Un băiat de cinci ani, în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un microbuz de linie

Embed:

Un băiat, de cinci ani, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovit de un microbuz de pe linia 185.
Accidentul rutier s-a produs în Chișinău, în timp ce victima trecea neregulamentar strada împreună cu mama sa. Șoferul spune că nu a putut evita impactul pentru că a observat târziu victima.

Tragedia s-a produs în jurul orei 15:00, la intersecția străzii Vlaicu Pârcălab cu Bucureşti. Băiatul era împreună cu mama sa. Conducătorul auto susţine că femeia care purta în braţe un copil mai mic traversa strada regulamentar, în timp ce celălalt micuţ mergea în spatele femeii, însă, în afara zebrei.

"Eu veneam cu microbuzul plin cu pasageri. Mama era cu copilul în brațe, iar unul (n.r.-victima) fugea din urmă. Nu am reușit să frânez și l-am lovit", a explicat şoferul.

Martorii spun că femeia nu a mai așteptat ambulanța și și-a adus copilul rănit la Spitalul de Urgență cu o mașină de ocazie:

"Era fără cunoștință. Mama era în stare de șoc".

Ulterior, o ambulanță a transferat pacientul de la Spitalul de Urgență la Institutul Mamei și Copilului.

"Traumatism cranio-cerebral și multe leziuni corporale ca echimoze și escoreații. Starea este gravă, dar stabilă", a declarat Leontie Macarov, medic al Institul Mamei și Copilului.

Cazul este investigat de Poliția Capitalei. Polițiștii așteaptă rezultatele expertizei medico-legale. În funcție de acestea, forțele de ordine vor decide dacă vor iniția sau nu o cauză penală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu