Groaznic: O tânără a ajuns la reanimare după ce a fost lovită de un panou publicitar din Chişinău

Embed:

O tânără a ajuns în Secţia de reanimare după ce un panou de pe strada Ismail din Capitală i-a căzut peste cap. Medicii spun că starea victimei este gravă. 

Este vorba despre o tânără de 21 de ani din Merenii Noi, raionul Anenii Noi, care trecea prin fața acestui centru comercial, când panoul a căzut de pe fațadă. Incidentul s-a produs în jurul orei 10:00. Reprezentanţii poliției spun că panoul, de aproape 200 de kilograme, aparţine unui magazin. Acesta ar fi căzut în timp ce era demontat de către o echipă de muncitori. 

Medicii spun că victima este conştientă, însă starea ei este gravă.

"A suferit în urma căderii acestui panou informativ un traumatism cranio-cerebral deschis, contuzie cerebrală gravă, fractură de os parietală pe stânga și un hematon intracranian", a declarat Petru Craveț, purtator de cuvant al Spitalului de Urgenţă.

Responsabili din cadrul Primăriei Capitalei spun că amplasarea panoului nu au fost coordonată cu administrația locală.

"Nu au autorizație de plasare a inscripției și astăzi dumnealor o demontau din motiv că a fost reziliat contractul de locațiune", a explicat șeful adjunct al Direcției Generale Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare, Radu Blaj.

Cazul este investigat de poliție.

"În legătură cu acest caz a fost sesizată și Inspecția Muncii. Pentru a fi verificate datele dacă acei angajați aveau dreptul să efectueze aceste acțiuni, dacă era autorizat să schimbe acel panou publicitar și dacă au respectat măsurile de siguranță. Deocamdată, este prematur să vorbim de sancțiuni", a precizat șeful Serviciului de Presă al Direcției de Poliție Chișinău, Adrian Jovmir.

Directorul magazinului nu a fost de găsit, iar muncitorii au refuzat să vorbească în fața camerelor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu