GROAZNIC! O profesoară din Anenii Noi A MALTRATAT o minoră. Pedeapsa stabilită de judecători

Embed:

 O profesoară din satul Troiţa Nouă, raionul Anenii Noi, a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare pentru maltratarea unei eleve.

Aceasta a bătut copila şi a ţinut-o închisă timp de mai multe ore în subsolul şcolii. Fata a murit într-un tragic accident rutier acum doi ani, dar părinţii cer o pedeapsă mai dură pentru profesoară.

Coşmarul copilei a început în 2011. Profesoara a acuzat eleva că i-a furat bani din geantă. Timp de doi ani, aceasta a maltratat-o sistematic şi a ţinut-o închisă în subsolul şcolii.

"Ea a recunoscut ca a lovit copilul? -Nu, ea spus că nu a palit-o, numai ca numai a strunit-o. Restul ca a inchis-o in subsol, ea s-a intors, ea deodata a recunoscut si apoi a spus că nu", a spus mama feriţei. 

Părinţii spun că din cauza celor întâmplate, fetiţa a încercat să-şi pună capăt zilelor:

"Fetiţa până la urmă a vrut să îşi pună capăt zilelor. -A vrut să se sinucidă şi baiatul a salvat-o, a scos-o din durerea ceea mare". 

Soarta a fost nemiloasă cu fata. În toamna anului 2013, ea a murit în urma unui accident rutier. Profesoara şi administraţia şcolii au refuzat să vorbească în faţa camerei de filmat:

"Noi nu avem ce vorbi, noi nu avem ce vorbi cu acei care spun minciuni.  -Cine spune minciuni, doamna?".

Procurorii au contestat sentinţa şi cer o pedeapsă mai aspră.

"Am solicitat instanţei să fie recunoscută vinovată pe ambele capete de acuzare cu aplicarea unei pedepse definitive de opt ani de închisoare cu pedeapsa complimentară de a ocupa această funcţie pe o perioadă de 10 ani", a declarat procurorul din Anenii Noi, Natalia Livadaru. 

Profesoara spune că este nevinovată şi va contesta decizia la Curtea de Apel.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu