GROAZNIC! Momentul în care polițiștii din Dallas AU FOST ÎMPUŞCAŢI de lunetiști (VIDEO)

11 poliţişti au fost împuşcaţi de doi lunetişti în Dallas, în timpul unui protest. Patru dintre ofiţeri şi-au pierdut viaţa. În acest moment, poliţia are în custodie doi suspecţi: unul a fost arestat de forţele de ordine, iar celălalt s-a predat. În zonă a fost găsit şi un pachet suspect, care este în acest moment analizat de genişti, scrie digi24.ro.

Martorii spun că au auzit 20 de focuri de armă, care au răsunat într-o succesiune rapidă. Totul s-a întâmplat la un protest faţă de tratamentul brutal folosit de forţele de ordine cu persoanele de culoare.

De altfel, proteste similare, dar lipsite de incidente, au avut loc şi în Minnesota şi Louisiana, statele unde au avut loc zilele trecute două incidente în care au fost implicaţi poliţişti şi două persoane de culoare.

În primul incident, în Minnesota, un poliţist a impuscat un şofer chiar la volan, în timp ce acesta încerca sa scoată permisul de conducere.

În al doilea incident, în statul Lousiana, un bărbat de culoare a fost oprit în faţa unui magazin, trântit la pământ şi, deşi nu opunea rezistenţă, a fost împuşcat şi ucis de poliţişti.

Ambele cazuri au fost urmate de proteste ale comunităţii de culoare şi de explicaţii ale fortelor de ordine, care nu au convins opinia publică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu