GROAZNIC e puţin spus. O femeie a violat un băiat de numai 14 ani în aceeași cameră în care dormeau bărbatul și copiii ei

O femeie de 22 de ani a violat un băiat de numai 14 ani în aceeași cameră în care dormeau bărbatul și copiii ei, scrie libertatea.ro.

Justice Maryie Mckay, în vârstă de 22 de ani, din Lake Butler, Florida, a fost arestată miercurea trecută sub acuzația că a violat, de cel puțin trei ori, un băiat minor, în vârstă de 14 ani.

Prima oară s-a întâmplat chiar de ziua ei, pe 22 iulie, când l-a chemat pe băiat într-o cameră unde soțul și copiii ei dormeau. Femeia l-a dezbrăcat și l-a violat chiar acolo!

A doua oară s-a întâmplat pe 13 august, când femeia l-a luat în mașină, dintr-o benzinărie din Gainsville și i-a spus că-l duce la școală. N-a nimerit la școală, ci tot acasă la ea, unde l-a violat, deși copiii ei și un verișor al acestora erau acasă!

A treia oară, ea l-a violat pe băiat tot la ea acasă, tot în preajma celor cinci copii ai ei și a vărului acestora. Femeia i-a făcut zgârieturi pe corp victimei, fapt care i-a dat de gândit mamei acestuia.

Poliția a arestat-o miercurea trecută și urmează să fie judecată. Ea se află în acest moment în pușcăria Alachua.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu