GROAPĂ URIAŞĂ în centrul Capitalei. O maşină, înghiţită de craterul care a apărut în asfalt (VIDEO/FOTO)

Embed:

 

Un şofer a vrut să-şi parcheze maşina, dar a ajuns cu automobilul în şanţ. S-a întâmplat în această dimineaţă, chiar în spatele clădirii Legislativului. Nu se cunoaşte dacă conducătorul maşinii era angajat în cadrul Parlamentului, dar el susţine că s-a parcat regulamentar.

Potrivit serviciului de presă de la Apă-Canal, aceasta porţiune de drum era închisă, întrucât recent, în zonă, au avut loc lucrări de renovare a reţelei de canalizare

Incidentul s-a produs la intersecţia străzilor Anatol Corobceanu şi Sfatul Ţării. Din imagini, se vede, că gaura din asfalt, în care au ajuns roţile din faţă ale maşinii are aproximativ un metru. Imediat la faţa locului au ajuns şi oamenii legii, dar şi o autospecială cu ajutorul căreia a fost scos automobilul din şanţ.

După ce maşina a fost scoasă din şanţ, şoferul a urcat la volanul acesteia şi a plecat. Bărbatul nu a fost prea vorbăreţ şi a refuzat să spună dacă maşina era asigurată. Cert este că acesta va cere despăgubiri de la compania care a efectuat lucrările de reparaţie a porţiunii de drum.

"Eu intram la parcare. Ce fel de viteză? Dvs aţi văzut ce este acolo? "După ce vor fi evaluate pagubele atunci am să mă adresez", a spus şoferul.

Potrivit serviciului de presă al întreprinderii Apă - Canal, porţiunea de drum pe care a încercat şoferul să parcheze era închisă.

"Acolo lucra o companie străină, efectua lucrări la reţelele de canalizare. Lucrările erau finalizate, acolo era şi asfaltat. Tronsonul încă nu era deschis", a explicat Nadejda Fotescu Serviciul de Presă Apă - Canal.

La faţa locului a venit şi poliţia.

"Vor fi sesizate toate organele competente şi vom stabili din ce cauză s-a produs acest accident", a precizat Cristina Şevciuc, inspector de poliţie.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu