Grijă pentru familii din partea Partidului Şor. De 8 martie mamele solitare vor beneficia de cartele sociale în magazine

Embed:

După mai bine de 3 ani, de când a înfiinţat primele magazine sociale pentru bătrâni, veterani şi invalizi, Partidul Şor a extins lista beneficiarilor care se vor putea bucura de produse alimentare şi de igienă la preţuri mai mici.

"De astăzi, de cartele sociale vor putea beneficia şi mamele solitare, şi cele cu mai mult de 3 copii. În magazinele sociale produsele se vând cu 20-30 la sută mai ieftin. Am reuşit să obţinem aceste reduceri datorită unui management eficient. Sper că acesta va fi un mic cadou de 8 Martie pentru aceaste femei", a spus Ilan Şor, preşedintele Partidului Politic Şor.

În magazinele sociale ale partidului Şor toate produsele sunt cu reduceri. O pâine, de exemplu, costă aici 2 lei, iar hrişca 7 lei lei şi 50 de bani - aproape de două ori mai ieftin decât în magazinele obişnuite sau la piaţă.

De produse la un preţ redus va beneficia şi această mămică din Capitală, care creşte singură 5 copii. În prima zi de cumpărături, femeia a economisit o sumă mare de bani:

"Noi o să ne ducem cu copii la circ. Că foarte scump la circ, şi demult aveam în planuri, şi nicicacum nu s-a primit. Şi luna asta dorinţa noastră se va împlini".

Vestea că vor putea beneficia de produse la preţuri mai mic le-a bucurat şi pe alte mămici.

"Este şi carnea mai ieftină, şi produsele şi chiar iaurtul pentru copii, şi lactatele. Este foarte convenabil să vii la acest magazin".

"Îi mulţumim mult domnului Ilan Şor pentru că are grijă de oameni".

"Pelimeni, zahăr un kilogram, baton, şi o bucăţică de cârnaţ. E mai comod,e mai ieftin oliacă şi e mai bun".

"Cred că toţi pensionarii sunt foarte mulţumiţi".

În prezent, Partidul Şor a deschis în toată ţara peste 50 de magazine sociale care deservesc peste 120 de mii de persoane. Mămicile solitare şi cele cu mai mult de trei copii pot beneficia de carduri speciale în orice magazin social sau la unul dintre sediile partidului "Şor".

Lasă un comentariu