GRIGORI LEPS VINE LA CHIȘINĂU. Artistul va susține un CONCERT GRANDIOS la Palatul Național

Embed:

Îndrăgitul interpret rus Grigorii Leps va susţine sâmbătă un concert grandios la Palatul Național. Spectacolul face parte din turneul aniversar de 55 de ani a interpretului.

Artistul va fi însoțit de o echipă formată din 16 persoane, inclusiv medicul personal care il va supraveghea pe toată durata concertului. 

”Interpretul are cerințe foarte mari. Vor fi tobe, clape și amplificatoare mai speciale. Suntem nevoiți să aducem câteva din Ucraina pentru că cele pe care le avem nu ajung”, a spus organizatorul Dumitru Sergheev.

Grigorii Leps va cânta pentru fanii de la Chișinău cele mai cunoscute piese din repertoriul său. Printre acestea se numără ”Я уеду жить в Лондон”, ”Вьюга” și ”Самый лучший день”.

”Vor fi lumini, ecrane. Totul va fi organizat după cerințele pe care le are artistul referitor la show-ul său. Concertul va fi exact ca și în alte țări”, a declarat organizatorul Dumitru Sergheev.

Nu este pentru prima dată când Grigori Leps susține un concert la Chișinău. Un bilet costă de la 600 până la 2.600 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu