Grigore Cobzac şi-a depus actele la Comisia electorală: rolul de marionetă nu este pentru mine

Grigore Cobzac a depus, marţi, la Comisia electorală de circumscripţie actele necesare pentru a fi înregistrat ca şi candidat independent în alegerile parlamentare din 15 martie 2020, în circumscripția uninominală Hînceşti, nr.38.

"Chiar dacă iniţial decizia de a candida a fost una sub formă de protest, acum sunt determinat să obţin acest mandat. Vă declar cu toată responsabilitatea că nu am agendă ascunsă. Rolul de marionetă nu este pentru mine şi în spatele meu nu stau sforari. Unicul obiectiv urmărit este să vă reprezint cu onoare şi demnitate în Parlamentul Republicii Moldova, aşa cum am mai făcut-o anterior. Sunt dintre hînceşteni şi pentru hînceşteni", a scris Cobzac pe pagina sa de Facebook.

Grigore Cobzac a decis să candideze independent în circumscripția Hînceşti, asta deşi PAS a înaintat-o pe Olesea Stamate la aceste alegeri.

Ulterior, Grigore Cobzac şi şeful organizaţiei PAS la Hînceşti, Marcel Petruşan, au fost excluşi din partid, fapt despre care au fost anunţaţi prin e-maiil. 

CITEŞTE ŞI Situaţie incertă la Hânceşti. Două organizaţii ale PAS vor susţine candidaţi diferiţi


 

 loading...

Lasă un comentariu