Grigorciuc a primit 30 de zile de arest. Recidivistul şi-a recunoscut vina şi riscă ani grei de închisoare

Embed:

Unul dintre fruntașii organizaţiei extremiste "Antifa", recidivistul Pavel Grigorciuc, care l-a atacat şi l-a agresat fizic pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu s-a ales cu un mandat de arest pentru 30 de zile.

Măsura preventivă a fost dictată de către magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul Ciocana. Solicitarea a venit din partea procurorilor. 

Potrivit avocatului, Pavel Grigorciuc îşi recunoaşte vina, dar va contesta arestul preventiv la Curtea de Apel.

Deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, a fost lovit la tâmplă şi a fost agresat verbal de către penalul Pavel Grigorciuc. Incidentul a avut loc joi, într-o cafenea din centrul Capitalei, la scurt timp după  încheierea şedinţei Legislativului.

În consecinţă, alesul poporului şi-a pierdut cunoştinţa, a suferit o comoţie cerebrală şi a fost internat în Secţia neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă.

Pavel Grigorciuc nu este la prima abatere de la lege. Anterior, acesta a fost condamnat la patru ani de puşcărie cu suspendare pentru dezordini în masă. De această dată, Pavel Grigorciuc este cercetat penal pentru huliganism, infracţiune ce ar putea să-l coste până la cinci ani de închisoare.

Lasă un comentariu