Greu de imaginat. O femeie a aflat că vecina din casa de alături este sora ei

Printr-o coincidență greu de imaginat, o femeie care își căuta de ani de zile sora pe care nu a întâlnit-o niciodată, a aflat că aceasta locuia în casa vecină, scrie libertatea.ro.

În 2012, Hillary Harris, care a fost crescută de o familie adoptivă, și-a căutat părinții biologici și în acest fel a aflat că deși niciunul nu mai trăia, avea totuși o soră pe nume Dawn Johnson. După 5 ani de căutări, renunțase practic la idea de a o mai găsi, când a aflat că aceasta este nimeni alta decât noua sa vecină, mutată în casa cu care împărțea o alee. „Am aflat că tatăl meu natural, Wayne, a murit în 2010.

În necrologul său scria că am o soră pe nume Dawn Johnson și că aceasta este din Greenwood, Wisconsin, și că a câștigat titlul de miss Loyal Corn Festival în anii 80”, a povestit Hillary. Plecând din puținele informații pe care le avea, Harris a început să o caute pe sora sa, dar a avut puțin noroc. În iunie 2017, a descoperit, însă că noua sa vecină, care se mutase în casa de lângă ea în urmă cu puțin timp, se numea Dawn și că este din Greenwood.

„Am avut o bănuială imediat”, povestește femeia, care a decis să o sune pe vecina sa și să vorbească mai multe. Harris a obținut numărul de telefon al lui Johnson și i-a trimis un mesaj în august 2017, în timp ce vecina sa era în afara orașului. Până atunci, cele două femei se întâlniseră doar ca vecine și în treacăt.

Hillary a început să-i pună vecinei sale întrebări în legătură cu tatăl său, iar acest lucru a făcut-o imediat să înțeleagă. „Întrebările ei m-au făcut să întreb: ‘Tu și cu mine avem același tată nu?”, a povestit și Dawn. A doua zi, când Johnson s-a întors acasă, a mers la vecina sa cu un buchet de flori și o felicitare pe care scria ”Bine te-am găsit, sor-o, mă bucur să te cunosc”.

Este în continuare greu de crezut. Este uluitor. Am vorbit mult, am petrecut mult timp împreună. Suntem foarte norocoase că ne-am găsit”, a spus Harris. ”Acum nu avem alte planuri de viitor. Vrem doar să rămânem surori pentru totdeauna și să ne bucurăm de asta”, concluzionează cele două.

loading...

Lasă un comentariu