Grav accident pe strada Munceşti din Chişinău. Opt tineri au murit (VIDEO)

Embed:

(UPDATE 08:25) Liliana Puşcaşu, ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale: A fost necesară echipa de descarcerare. După miezul nopţii salvatorii au venit la locul accidentului şi au stabilit că un automobil de model Renault s-a tamponat într-un copac. Când au ajuns la faţa locului, au reuşit să descarcereze două persoane care încă erau în viaţă. Aceştia au fost preluaţi de Serviciul de Urgenţă însă au murit în drum spre spital. Salvatorii au făcut tot posibilul pentru a salva vieţile victimelor, însă traumele nu au fost compatibile cu viaţa.

(06:00) Opt tineri dintre care 3 fete şi 5 băieţi, au murit într-un accident de circulaţie produs aproape de miezul nopţii, pe şoseaua Munceşti, la intrare în Capitală. Maşina în care se aflau s-a făcut praf de un copac. Tinerii din Floreni, Anenii Noi, se duceau la Karaoke.

La scurt timp de la producerea tragediei, la faţa locului au venit aproape 70 de rude şi prieteni ale victimelor.

"Eu am o soră acolo, era în maşină", a declarat un tânăr.

A mai fost nevoie de două ambulanţe pentru părinţii tinerilor morţi în accident.

Potrivit Poliţiei, tinerii, care se duceau la Karaoke, erau în stare de ebrietate, iar şoferul conducea cu aproape 200 de kilometri la oră.

Publika.md aminteşte că acesta nu este primul accident de circulaţie grav din ultimul timp. Joia trecută, un om a murit, iar alţi 11 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un taximetru s-a ciocnit cu an microbuz de linie lângă Cimişlia. Patru persoane au ajuns în secţiile de Reanimare şi Traumatologie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu