GRAV ACCIDENT. Trei persoane au ajuns la spital cu diverse leziuni, iar maşinile au fost făcute zob (FOTO)

Embed:

Un grav accident a avut loc azi-noaptea pe drumul Orhei-Rezina, în preajma localității Cinișeuți.

În urma impactului, trei persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Potrivit polițiștilor, șoferul de 27 de ani, care circula cu viteză excesivă, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină, condusă de o tânără de 25 de ani. Impactul a fost atât de violent încât automobilele au fost făcute zob. 

În fiecare din cele două autovehicule se afla şi câte un pasager.

Din fericire, toţi au scăpat cu viața.La fața locului au intervenit salvatorii care au scos victimele dintre fiarele mașinii.

"Ajunși, salvatorii au stabilit că două autoturisme s-au lovit în urma cărora a fost necesară intervenția pentru descarcerarea a două persoane din autoturismul Mitsubishi. Ulterior salvatorii și pompierii au efectuat spălarea traseului de combustibil", a spus Liliana Puşcaşu, purtător de cuvănt IGSU.

Victimele au fost transportate în stare gravă la Spitalul din Rezina. Femeia şi unul dintre bărbaţi sunt la terapie intensivă, iar celălalt pacient - în secţia chirurgie.

"Domnişoara şi cu un băiat sunt în stare gravă. Se află în secţia terapie intensivă. Cu diverse traumatisme ale craniului cerebral de tip închis. Contuzie cerebrală, fracturi a femurului care stâng, care drept. Sunt gravi, dar stabili. Alt băiat este într-o gravitate medie", a declarat Liliana Pușcașu, purtător de cuvânt IGSU.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în ultimele patru zile au avut loc 30 de accidente grave în urma cărora o persoană a murit, iar alte 39 au fost rănite. De asemenea, au fost depistați 42 de șoferi care au urcat băuți la volan.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu