Grav accident la Orhei. Martorii îşi amintesc cu groază momentele prin care au trecut

Embed:

Şase persoane au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit violent cu un microbuz care transporta lemne. Accidentul rutier s-a produs aseară, în apropiere de satul Mitoc din raionul Orhei. Două dintre victime s-au ales cu fracturi ale mâinilor şi au fost deja externate, iar patru, printre care şi un copil, rămân în continuare în spital.

Familia Ceremuş se întorcea din Chişinău. Aceştia au luat o maşină de ocazie, pentru a ajunge acasă, la Bălţi.

"Eu eram în spate, dar nu ţin minte nimic că noi eram obosiţi şi am adormit de la lovitură eu am căzut peste copil să îl acoper pe el să nu zboare prin maşină", a declarat una dintre victime, Angela Ceremuş.

"Am văzut pălitură, dar ce şi cum eu deja nu ţin minte. M-a scos un băitan, un vecin cu maşina ne trăgea de acolo, dar eu mi-am pierdut cunoştinţa", a spus una dintre victime, Sergiu Ceremuş.

"Au fost transportaţi şase pacienţi de către asistenţa medicală de urgenţă după un accident rutier. După examinare au fost spitalizate patru persoane dintre care trei persoane dintr-o inclusiv şi un copil minor de şase ani", a declarat vicedirectorul Spitalului Raional Orhei, Andrei Stratulat.

Şoferul automobilului, în vârstă de 56 de ani, care se face vinovat de accident a refuzat să vorbească cu presa.

Minorul, împreună cu mama sa urmează să fie transferaţi la Institutul Mamei şi Copilului din capitală unde copilul va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu