GRAV ACCIDENT în sectorul Ciocana al Capitalei. Trei maşini, avariate (FOTO)

Embed:

Trei persoane au fost transportate la spital după ce o mașină de pompieri, un maxi-taxi și un automobil s-au ciocnit violent pe strada Vadul lui Vodă din Capitală.

Potrivit poliției, autospeciala se deplasa la chemare cu girofarul pornit și a fost lovită de un microbuz de pe ruta Chișinău - Doroțcaia, care ulterior a fost proiectat într-un alt automobil.

În urma impactului, șase persoane din microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale

Șoferul spune că în maxi-taxi erau zece persoane:

"Noi mergeam pe drum dar el, mergea mașina sa oprit acolo la urmă o tras, gazul o dat mai tare nu era aprins nici girofarul nimic”

De cealaltă parte, Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale susține că autospeciala era în misiune și avea girofarul inclus. Mai mult, informațiile privind numărul de pasageri din microbuz sunt altele decât cele prezentate de șoferul de microbuz.

"În urma impactului trei persoane din microbuzul de rută au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spitalul de urgență din Municipiul Chișinău, cu traumatisme medii și ușoare, alți 21 de oameni care se aflau în rutieră nu au avut de suferit", a spus ofiţerul de presă al DSE, Liliana Puşcaşu.

Potrivit medicilor, starea celor trei pacienți este ușor - gravă.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului. Șoferul care se face responsabil de accident riscă dosar penal.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu