GRAV ACCIDENT în apropiere de Stejăreni. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite (VIDEO)

Embed:

Iresponsabilitatea l-a costat viaţa. Un bărbat de 73 de ani a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a lovit violent într-un alt automobil. Tragedia s-a produs aseară în apropiere de localitatea Stejăreni, raionul Străşeni. Potrivit poliţiştilor, vehiculul victimei nu era echipat cu anvelope de iarnă. 

"Persoana care a decedat pe loc se deplasa din partea Leușeni spre Chișinău. La automobilul dat cauciucurile din față sunt de vară. A pierdut controlul, a ieșit pe contrasens în față la alt automobil care venea din partea orașului Chișinău", a menţionat Oleg Croitoru, polițist la Inspectoratul de Poliție Strășeni.

Bărbatul se afla singur în maşină. În celălalt automobil implicat în accident erau patru persoane, printre care și un minor. Toţi s-au ales cu răni uşoare și au fost transportate la Spitalul raional din Strășeni. Rudele șoferului decedat au ajuns în scurt timp la locul tragediei şi nu și-au putut stăpâni lacrimile. Soția victimei a confirmat că bărbatul se grăbea la serviciu în acel moment.

"El se grăbea la serviciu. - În Chișinău sau unde? - În Ialoveni lucra, dați-mi pace mie cu interviurile", a spus soţia victimei.

Maşina în care se afla bărbatul decedat a fost făcută zob. Totodată, în zonă s-au format un ambuteiaje de câţiva kilometri. Politia investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu