(FOTO/VIDEO) Grav accident feroviar în Rusia! Cinci oameni au murit după ce un marfar a lovit trenul de pe cursa Chişinău-Moscova

Embed:

(19:55) Investigaţi făcute la locul accidentului au scos la iveal faptul că porţiunea de cale ferată pe care a avut loc tragedia a fost reparată înainte de accident. Potrivit presei din Rusia, acum se verifică dacă accidentul are vreo legătură cu lucrările de reparaţie. 

(17:38) Calea Ferată din Ucraina a confirmat că marfarul care a intrat în trenul cu pasageri pe ruta Chişinău - Moscova aparţine Centrului de Stat Transport Livski. CFU va trimite o comisie specială, care va investiga accidentul din preajma Moscovei, scrie Itar-Tass

(17:24) Trenul lovit în regiunea localităţii Naro-Fominsk a fost trimis la cea mai apropiată staţie. Aici se va forma o nouă garnitură şi pasagerii îşi vor continua drumul spre Chişinău, scrie NTV.ru, cu referire la Itar-Tass.

În tren se aflau 450 de persoane. Marfarul încă rămâne în zona accidentului, de la el au fost înlăturate vagoanele care nu au deraiat de pe şinele căii ferate. Până la această oră, există trei ipoteze care au produs accidentul: o greşeală a echipajului, defecţiuni tehnice ale garniturii de tren sau defecţiunea şinei. 

(16:33) Încă o victimă a accidentului feroviar din Rusia a murit la spital, scrie echomsk.spb.ru. Deocamdată, nu se cunoaşte numărul concret de persoane decedate. Potrivit autorităţilor din ţara noastră ar fi vorba de cinci persoane decedate, iar presa din Federaţia Rusă scrie că ar fi murit în jur de 14 oameni.

(12:38) Un tren de pasageri care efectua cursa Moscova-Chişinău s-a ciocnit cu un tren marfar. Accidentul s-a produs în apropiere de capitala Rusiei, Moscova. Potrivit Ministerului Transporturilor de la Chişinău, cinci oameni au murit, iar 15 sunt răniţi.

"Accidentul s-a produs la ora 11.58, ora Moldovei, la aproximativ 50 de km de Moscova. Garnitura de tren a fost lovită de un marfar, într-o curbă şi au fost lovite trei vagoane. Nu se ştie cine sunt victimele accidentului feroviar. La Ministerul Transporturilor a fost formată o celulă de criză, iar la locul accidentului se va deplasa un grup de lucru. Încă nu cunoaştem starea în care se află persoanele rănite, suntem informaţi prin telefon", a declarat viceministrul Transporturilor, Vladimir Cebotari.

Viceministrul Transporturilor a mai spus că garnitura rămasă intactă îşi va continua calea spre Chişinău, iar dacă va fi nevoie, va fi trimis un alt tren.

RIA-Novosti scrie că accidentul s-a produs după ce un marfar a deraiat şi a lovit vagoanele trenului de pasageri. Mai multe echipaje de urgență și mașini de salvare au fost mobilizate la locul accidentului. Circulația trenurilor în zonă a fost provizoriu suspendată.

Embedded image permalink


Pe aceeaşi temă