Grătare, karaoke şi vin fiert. Protest nemaivăzut la vila prezidenţială de la Condriţa (VIDEO)

Embed:

Protest cu mici şi vin fiert la reşedinţa preşedintelui ţării de la Condriţa. Liderul formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, a făcut, noaptea trecută, împreună cu un grup de simpatizanţi, grătare şi a cântat karaoke la poarta vilei prezidenţiale.

Manifestanţii au cerut din nou demisia lui Nicolae Timofti.

Termenul dat de protestatari preşedintelui Nicolae Timofti pentru a-şi depune mandatul este 29 decembrie.

"Nu glumiţi cu noi. Nu este o simplă acţiune de protest, este ultima picătură şi în cel mai apropiat timp, această picătură poate să se transforme într-o revoltă naţională", a spus Usatîi.

Deşi au anunţat că vor protesta până când Nicolae Timofti va veni să discute cu ei,  manifestanţii s-au răzgândit, spre dimineaţă. În jurul orei cinci, ei au plecat acasă.

După câteva ore, protestatarii au continuat acţiunea în faţa Reşedinţei de Stat din Capitală.

Oamenii spun că au protestat din cauza nivelului crizei din ţară.

La scurt timp, liderul formaţiunii politice "Partidul Nostru", Renato Usatîi, a fost invitat la discuţii de către secretarul general al Aparatului Președintelui, Ion Păduraru.

Acesta a reiterat că preşedintele nu va demisiona. În cele din urmă, susţinătorii lui Usatîi au renunţat la proteste, dar au promis că vor reveni.

"Renunţarea nu înseamnă că noi ne oprim aici. Vom alege momentul potrivit când vom protesta din nou. Va fi acest protest "Calul lui Traian" sau "Raţa umplută", dar trebuie să acţionăm", a declarat preşedintele formaţiunii politice "Partidul Nostru", Renato Usatâi. 

În timpul protestului de la Reşedinţa de Stat, ordinea publică a fost asigurată de sute de poliţişti.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu