Grătare încinse şi mult soare. Vremea caldă i-a scos din case pe moldovenii care preferă să petreacă timpul la iarbă verde

Embed:

Vremea caldă i-a scos din case pe moldovenii care preferă să petreacă timpul la iarbă verde. În timp ce unii au încins grătarele, alții au ales să facă băi de soare și chiar să se scalde în lacurile din Capitală.

Meteorologii spun că temperaturile generoase se vor menține și săptămâna viitoare, după care vremea se va răci ușor. 

Acest bărbat spune că nu suportă canicula din lunile de vară și alege să se bronzeze în septembrie și octombrie, așa că a decis să profite de vremea însorită. 

"În luna iulie nu te poți bronza, deoarece faci arsuri și se exfoliază pielea, dar acum timpul e perfect, soare".

Alții au ieșit cu familia la grătar. 

"Mai sunt vreo câteva zile cât mai este timp frumos și am venit să stăm la soare, e timpul frumos. O bucățică de cărniță, mâncăm câte o plăcințică. Ca de obicei".

"Să ne odihnim un pic cât timpul e frumos și cu familia împreună, că degrabă o să se răcească timpul și nu o să mai ieșim cred că".

"E ziua de naștere a unui copil. Suntem prieteni cu părinții și am hotărât să ieșim la aer curat. Ar fi păcat pe așa timp să stăm acasă".

Meteorologii spun că temperaturile din această perioadă depășesc valorile normale cu 2-3 grade și că vremea se va menține frumoasă și în următoarele zile. 

"În momentul de față, pe teritoriul țării noastre predomină masele de aer cald mediteranean. În următoarea săptămână, temperaturile nu se vor schimba considerabil. La sfârșitul săptămânii, valorile termice vor coborî cu câteva grade, dar vremea caldă și însorită se va menține", a afirmat meteorologul, Alexandr Putină.

Lasă un comentariu