Granturi pentru antreprenori din Moldova. Ce trebuie să facă tinerii care vor să beneficieze de ajutor

Embed:
Tinerii care vor să-și dezvolte o afacere pot beneficia de ajutor. Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova anunţă un nou concurs de granturi pentru dezvoltarea businessului. La finalul acestei runde vor fi selectați 10 câștigători.

"Beneficiarii acestui grant sunt tineri antreprenori din zonele rurale, din municipiul Chișinău, care au ambiția, dorința să inițieze o afacere, să se dezvolte și astfel contribuind la economia țării. Suntem în așteptarea celor mai reușite, celor mai ambițioase business planuri", a menţionat Olesea Macari, director executiv AOAM.

Suma totală a grantului este de 500 de mii de lei.

"Tot ce trebuie să facă tinerii este să prezinte business planul, pachetul de documente care este stipulat pe pagina AOAM. La fel va fi o rundă de interviuri. Fiecare câștigător va beneficia de 50 de mii de lei", a precizat directorul executiv AOAM.

Acesta este deja al patrulea concurs de granturi inițiat de Asociația Oamenilor de Afaceri. Până acum, prin intermediul programului au fost finanțate 30 de idei de afaceri. Proiectul prin care AOAM oferă susținere pentru antreprenorii din Moldova a fost lansat la începutul anului 2016 de către președintele fondator al Asociației, Vlad Plahotniuc.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu