"Grădina dragostei" - primul sex-shop pentru creştini

A luat naştere "Grădina dragostei", primul sex-shop online fondat de un fost pastor devenit sexolog, dedicat creştinilor devotati, dar timizi, şi celor mai "picante" achiziţii ale lor, relatează ziare.com.

Este primul site de acest gen din Europa, creat cu scopul de a satisface necesităţile acelor credincioşi care, din motive religioase, sunt reticenţi sau mai bine zis intimidaţi de toate acele jucării erotice vândute de obicei prin această metodă.

Din cauza ruşinii sau pudorii, mulţi creştini mai mult sau mai puţin practicanţi sunt constrânşi să stea departe de aceste locuri "necurate", dar datorită discreţiei şi profesionalismului caracteristice unui magazin online, aceştia pot face în sfârşit astfel de cumpărături în mod liber.

Ideea porneşte de la un fost predicator protestant de origine olandeză, pe nume Marc Angenent. Marc ar fi abandonat viaţa religioasă pentru a deveni un terapeut de sex, ca urmare a studiilor în materie făcute în ultimul timp.

Magazinul online este caracterizat de imagini de cea mai mare decenţă, deloc explicite, nimic care ar putea constitui un motiv de perturbare pentru clienţi, o pagină web "liberă de pornografie şi femei goale".

"Astăzi, în lumea creştină a vorbi despre sex este, încă, o adevărată ruşine. Din fericire, chiar dacă fenomenul nu a dispărut în întregime, lucrurile s-au schimbat în ultimii ani", declară Angenent pe cotidianul olandez Algemeen Dagblad.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu