GOŢONOAGĂ, OBIECTIVE MĂREŢE. Judocanul va evolua la Grand Slam-ul de la Tokyo

Embed:

Judocanul moldovean Dorin Goţonoagă a prins aripi după ce a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene sub 23 de ani. Sportivul din Hânceşti doreşte să urce pe podium şi la Grand Slam-ul de la Tokyo. Competiţia se va desfăşura în perioada 1-3 decembrie.

"Mulţi dintre participanţii, care au evoluat acum la Europene, vor fi şi acolo. Vor mai fi şi alţii de vârstă mai mare. Nu cred că este imposibil. Cum am mai zis, dacă ai încredere în forţe proprii, totul este posibil", a spus judocanul Dorin Goțonoagă.

Înaintea concursului, Goţonoagă va efectua un cantonament în capitala Japoniei alături de alţi 7 judocani moldoveni.

"16 zile vom sta la Universitatea Tokai, ce cea mai puternică universitate legată de judo din Japonia. După asta vom participa la Grand Slam-ul de la Tokyo, cel mai bun turneu al anului", a spus secretar general FM de Judo, Valeriu Duminică.

Victoria la Europenele din Muntenegru reprezintă cea mai mare performanţă din cariera sportivului în vârstă de 22 de ani.

"Cu o zi înainte de asta mă gândeam că pot să iau o medalie. Mă gândeam la aur, deoarece adversarii erau pe măsura mea, adică puteam să-i înving", a spus judocanul, Dorin Goțonoagă.

"Noi ne-am aşteptat la rezultat. Poate într-adevăr nu m-am aşteptat vă vom lua aurul, pentru că acolo se prezintă oameni pregătiţi", a spus antrenorul Mihai Buiuc.

În 2017 Dorin Goţonoagă a mai câştigat medalia de bronz la Marele Premiu de la Dusseldorf.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu