Google Translate a prezis a doua venire a lui Iisus Hristos (VIDEO)

Serviciile online de nivelul Google Translate au în spate o armată de programatori care se asigură că platforma funcţionează perfect în fiecare zi, la orice oră. Însă, din când în când, bug-urile mai scapă de vigilenţa acestora şi îşi croiesc drum pe ecranele utilizatorilor, de cele mai multe ori spre amuzamentul nostru.

Se pare că ultimul "glitch" din Google Translate a prezis a doua venire a lui Iisus Hristos, profeţie Biblică care aduce cu sine sfârşitul lumii. Textul apare în platforma online dezvoltată de Google atunci când introduci în mod repetat cuvântul "dog" (câine) când vrei să traduci din limba Maori în engleză, scrie adevarul.ro.

Paragraful propriu-zis îţi va da fiori pe şira spinării.

 

Se pare că bug-ul este cauzat de inteligenţa artificială din spatele Gogole Translate, mai precis de modul în care a fost antrenată. Un purtător de cuvânt de la Google a spus despre paragraf că apare din cauza introducerii de informaţii cu caracter de nonsens, care atrag după sine alte informaţii absurde, care nu au legătură cu realitatea şi cu buna funcţionare a serviciului, notează The Next Web.

"Ceasul Apocalipsei se află la 12 fără trei minute, noaptea. Experimentăm întâmplări dramatice în lumea în care trăim azi, întâmplări care indică faptul că ne apropiem din ce în ce mai mult de sfărşitul lumii şi de a doua venire a lui Iisus Hristos" - scria în căsuţa Google Translate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu