Google a lansat cel mai important update pentru Chrome din ultimii zece ani. Ce s-a schimbat în browser

Google aniversează zece ani de Chrome aşa cum se cuvine, şi lanseaza cel mai important update de până acum pentru cel mai utilizat browser din lume. Interfaţa s-a schimbat, ea fiind îmbunătăţită şi de câteva funcţii noi care sunt menite să îţi facă viaţa pe internet ceva mai uşoară. 

Noul update pentru Chrome ar trebui să fie disponibil astăzi pentru majoritatea utilizatorilor browserului produs de compania din Mountain View, iar versiunile pentru mobil ar trebui să fie şi ele uşor de găsit în magazinele de aplicaţii, sub tab-ul de actualizări, pentru Google Play Store şi AppStore. Noua interfaţă Chrome propune un design mai interesant, cu colţuri rotunjite, foarte plăcut ochiului.

De asemenea, bara de adresă din Chrome primeşte şi ea funcţionalităţi noi, printre care şi afişarea directă a răsounsurilor la întrebări obişnuite, de genul „cum e vremea azi?” sau „care este cursul valutar de astăzi pentru lira sterlină”, notează adevarul.ro

În plus, managerul de parole din noul Chrome ar trebui să funcţioneze mai bine ca cel de până acum, sugerându-ţi diverse parole pentru site-uri, care să nu aibă legătură între ele. Chrome le va ţine minte şi te va ajuta cu autocompletarea de fiecare dată.

Per total, noul update este unul binevenit, mai ales în ceea ce priveşte refresh-ul de design, care avea nevoie de ceva vreme de un upgrade. Chrome rămâne unul dintre cele mai fiabile şi mai descărcate browsere şi este de aşteptat să se menţină pe prima poziţie în topul preferinţelor utilizatorilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu