GOLURILE SEZONULUI ÎN EUROPA: UEFA a ales 12 cele mai frumoase goluri

UEFA a întocmit topul celor mai frumoase goluri marcate în competiţiile desfăşurate sub egida forului european în sezonul precedent.

Observatorii tehnici ai UEFA au desemnat cele mai frumoase 12 goluri, iar printre acestea se numără execuţia lui Cristiano Ronaldo din "foarfecă" în partida tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Real Madrid - Juventus Torino.

Golul senzațional înscris de Christian Eriksen în partida Danemarca - Irlanda din preliminariile Campionatului Mondial, la fel, a fost inclus în acest top.

Pe lângă golurile din fotbalul feminin, în top au fost incluse şi execuţiile superbe din meciurile de fotbal în sală. Una din ele este cea a portughezului Ricardinho, care a înscris un gol de kinogramă în partida cu reprezentativa României la Europenele din Slovenia.

În top nu se regăseşte însă și golul marcat din "foarfecă" de Gareth Bale în finala Ligii Campionilor cu FC Liverpool.

Microbiştii pot alege cel mai frumos gol al sezonului pe site-ul UEFA până pe 27 august. Câştigătorul va fi anunţat 4 zile mai târziu, cu ocazia tragerii la sorţi a grupelor celei de-a două competiţii europene intercluburi, Liga Europei.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu