Golovkin şi Alvarez și-au încheiat disputa la egalitate. Decizia arbitrilor i-a lăsat indignaţi pe cei doi pugilişti

Embed:

Cea mai aşteptată partidă de box din această săptămână s-a terminat la egalitate.

După ce kazahul Genadi Golovkin a dominat pe întreaga durată a partidei, iar mexicanul Saul "Canelo" Alvarez a produs mai multe lovituri spectaculoase, arbitrii au rămas cu preferințele împărțite.

Unul dintre cei trei a dat scorul de 118-110 pentru Alvarez, altul l-a desemnat câștigător pe Golovkin cu 115-113, iar al treilea a consemnat egalitatea, 114-114. Decizia arbitrilor i-a lăsat indignaţi pe cei doi pugilişti.

"Acest lucru este îngrozitor pentru sport, pentru box. Sunt campion, aceasta a fost cea mai importantă confruntare din box, însă ce s-a întâmplat astăzi cu arbitrii este un lucru teribil. Incredibil, pur şi simplu incredibil", a declarat Genadi Golovkin.

"Nu m-am bazat pe puncte şi pe ceea ce se întâmplă în jur. Sunt sigur că am câştigat această luptă. Nu am dubii în acest sens", a spus Alvarez.

Confruntarea dintre cei doi a contat pentru titlul mondial la categoria mijlocie. Golovkin de 35 de ani îşi păstrează titlurile WBA, WBC și IBF și rămâne neînvins în 38 de meciuri.

Mexicanul Alvarez are 27 de ani și se poate lăuda cu un bilanț impresionant în cele 52 de prezențe în ring: 49 de victorii, două egaluri și o înfrângere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu