Golden State Warriors, eşec usturător! Echipa a fost învinsă de Utah Jazz

Campioana NBA en-titre, Golden State Warriors, a încheiat sezonul regulat al campionatului profesionist nord-american de baschet masculin cu o înfrângere dureroasă. Deja calificați în play-off și, deci, nemotivați, "Războinicii" au fost spulberați în deplasare de Utah Jazz cu neverosimilul scor de 79-119, adică la nu mai puțin de 40 de puncte diferență.

Firește, la un asemenea decalaj de scor, Golden State Warriors au fost învinși în toate din cele patru sferturi ale partidei. Cele 23 de puncte înscrise de Klay Thompson nu au fost nici pe departe suficiente pentru a contracara iureșul ofensiv al "jazzmanilor". Vedeta echipei-oaspe, Kevin Durant, a acumulat doar 13 puncte.


În Conferința de Est Warriors a încheiat sezonul regulat pe locul 2 în Conferința de Vest, cu 58 de victorii și 24 de înfrângeri. La rândul său, Utah Jazz se află pe treapta a treia a clasamentului Conferinței de vest, cu 48 de victorii, 33 de înfrângeri și un meci de jucat., Philadeplhia 76-ers (СевентисИксерс), a învins în deplasare cu scorul de 121-113 pe Atlanta Hawks. Cel mai prolific jucător al Philadeplhiei a fost J.J. Redick. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a înscris 28 de puncte.

Echipa lui Brett Brown a depășit-o astfel pe Cleveland Cavaliers - la care joacă vedeta ligii, LeBron James - în disputa pentru locul 3 în clasamentul Conferinței.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu