Gol fabulos în Divizia Naţională! Eugen Zasaviţchi a reuşit un şut de zile mari

Embed:

Mijlocaşul lui Veris, Eugen Zasaviţchi, a marcat un eurogol în partida cu Speranţa Cahul, reuşind un şut de zile mari din afara careului. Până la urmă, Veris s-a impus cu un neverosimil scor de 6-0.

Veris a deschis scorul în meciul cu Speranţa în minutul şase, prin atacantul Mihai Ţurcan. La finalul primei reprize, mijlocaşul Eugen Zasaviţchi a făcut 2-0, după ce a reuşit un gol de generic.

După pauză, Veris a continuat parada golurilor. Mihai Ţurcan a marcat pentru 3-0 în minutul 69. Peste şase minute, Serghei Alexeev a majorat scorul la 4-0, iar Alexandru Antoniuc a punctat pentru 5-0 în minutul 73.

Alexeev şi-a trecut în cont dubla cu 10 minute înainte de încheierea meciului, stabilind rezultatul final de 6-0. "Am avut noroc în acest meci. Demult am vrut să marchez în campionat. În partida din Cupă am înscris şi am avut nevoie de gol şi în campionat pentru siguranţă. Am reuşit şi sunt fericit", a declarat atacantul Veris.

"Ne bucură faptul că am luat cele trei puncte şi că nu am primit gol. Chiar dacă am obţinut un rezultat bun, mai avem de muncit la unele neajunsuri", a menţionat antrenorul Veris, Vitalie Culibaba.

Speranţa a suferit a noua înfrângere consecutivă, iar în ultimele trei meciuri a încasat nu mai puţin de 14 goluri.

După meci, nimeni din staff-ul tehnic al echipei Speranţa nu a făcut declaraţii pentru presă. Conform punctului 20.7 din regulamentul Campionatului Moldovei la fotbal, clubul Speranţa va fi amendat cu 10 mii de lei pentru neprezentarea unuia din antrenori la conferinţa de presă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu