Gogoşile lui Vlad Filat pentru grădiniţa "Gogoaşa" VIDEO

Embed:

La aproape două săptămâni de la deschiderea grădiniţei "Gogoaşa" din satul Steţcani, raionul Criuleni, copiii încă nu au condiţii pentru a se bucura din plin de timpul petrecut aici. Nu au mobilier, motiv pentru care micuţii stau la grădiniţă doar câte şase ore pe zi, deoarece nu au unde dormi. Asta chiar dacă la inaugurarea instituţiei premierul Vlad Filat le-a promis că în câteva zile va rezolva această problemă.

Grădiniţa are nevoie de dormitoare, dulapuri şi mese pentru bucătărie.

"Copiii prânzul îl primeau la grădiniţă, iar odihna acasă. Ceea ce se răsfrângea dăunător asupra sănătăţii copiilor. Ni s-a promis dormitoare care să fie cu trei nivele ceea ce ne permite de a avea copiii mai multe spaţii", directoarea grădiniţei „Gogoaşa” Olga Hatman.

Administraţia Grădiniţei mai este în aşteaptarea mobilierului promis de Vlad Filat. Şi asta pentru că în prezent grădiniţa activează în regim de 6 ore. Motivul este că dormitoarele vechi, din anii 90 sunt insuficiente faţă de numărul de copii care frecventează instituţia.

Pe 1 iunie, când a fost deschisă grădiniţa, premierul Vlad Filat le-a promis micuţilor că, în scurt timp, vor avea mobilierul necesar.

"Aşa cum la casă nouă nu se vine cu mâna goală, în câteva zile, în vreo două-trei va fi finalizat proiectul în ceea ce priveşte mobilierul. Deja o să vă clarifiaţi aici cum aranjaţi bucătăria", declara pe data de 1 iunie Vlad Filat.

Purtătorului de cuvânt al premierului, Igor Volniţchi, a explicat întârzierea prin faptul că mobilierul promis se face la comandă, dar a declarat că acesta va ajunge la destinaţie în cel mai scurt timp.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu