GODIN, LA INTERNAZIONALE. Fundașul a semnat cu milanezii un contract pe trei ani

Embed:
Granzii fotbalului italian au perfectat primele transferuri în această perioadă de mercato. Internazionale Milano a oficializat transferul fundașului Diego Godin, care s-a despărțit de Atletico Madrid.

Internaționalul uruguayan a semnat cu "nerr-azurrii" un contract valabil pe 3 ani. Godin a ajuns la Atletico Madrid în vara anului 2010, și a disputat pentru "los colchoneros" 387 de partide. În tricoul madrilenilor fundașul a cucerit 8 trofee. Uruguayanul a jucat de două ori în finala Ligii Campionilor, în 2014 şi 2016, ambele pierdute în faţa marii rivale, Real Madrid.

Juventus Torino, rivala milanezilor din Serie A, este pe punctul de a anunța în scurt timp despre transferul internaționalului francez Adrien Rabiot.

Mijlocașul clubului Paris Saint Germain a trecut vizita medicală la Torino și urmează să semneze un contract cu "Bătrâna Doamnă".

Între timp, multipla campioană a Italiei l-a achiziționat pe fundașul Luca Pellegrini de la AS Roma și s-a despărțit de mijlocașul Leonardo Spinazzola.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu