Godea va decide mâine dacă îşi va da sau nu votul pentru Timofti

Deputatul neafiliat, preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, Mihai Godea, s-a arătat mulţumit de întrevederea pe care a avut-o astăzi cu Nicolae Timofti, candidatul Alianţei pentru Integrare Europeană la funcţia de şef al statului. Potrivit parlamentarului, discuţia a fost eficientă.

"Am avut un schimb de păreri despre situaţia din ţară, despre situaţia în care se produc alegerile. L-am felicitat de faptul că a acceptat să fie candidat când nu există o garanţie. Am avut o discuţie pe situaţia din justiţie, inclusiv pe procesul de reintegrare a ţării", a declarat Mihai Godea.

În acelaşi timp, Godea a menţionat că nu Timofti este cel care trebuie să-şi consolideze baza electorală, ci Alianţă. "Domnul Timofti nu este şef de forţă politică şi nu are interes politic. Asta trebuie să o facă Alianţa de guvernământ, doarece el este candidatul AIE", a menţionat deputatul.

Mâine, după şedinţa biroului permanent al Partidului Acţiunea Democratică, Mihai Godea va anunţa dacă va vota sau nu pentru candidatul Alianţei la funcţia supremă în stat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu