Godea nu vrea să plece în vacanță fără a audia raportul Guvernului în Parlament. Lupu îl liniștește: La toamnă

Deputatul neafiliat Mihai Godea a propus, astăzi, parlamentarilor să mai zăbovească câteva saptămâni la muncă și să audieze raportul de activitate al Guvernului, apoi să plece în vacanță.

Parlamentarul crede că sesiunea de primăvară-vară a Legislativiului nu poate fi încheiată fără a se ține cont de această propunere.

Domnule președinte, ați spus că se va discuta la Biroul Permanent despre audierea raportului Guvernului. Eu propun să nu ne grăbim cu vacanța. Să mai muncim două-trei săptămâni și să fie audiat raportul de activitate al Executivului”, a propus Mihai Godea.

Președintele Parlamentului, Marian Lupu, i-a spus lui Godea că a venit târziu cu propunerea de a fi audiat raportul de activitate al Guvernului.

”Este necesar ca acest raport să fie distribuit cu 10 zile înainte și... e cam târziu acest lucru. Raportul Guvernului va fi audiat la sesiunea din toamnă a Parlamentului”, a răspuns împăciuitor Lupu.

De asemenea, Mihai Godea spunea că mai multe instituții nu au prezentat încă rapoartele financiare.

Liberal-democratul Veaceslav Ioniță a ținut să precizeze că toate rapoartele respectivelor instituții se află déjà la comisiile de profil și nu este obligatoriu să fie prezentate și în Parlament.

Precizăm că, astăzi, este penultima ședință a Parlamentului din sesiunea de primăvară-vară 2011, iar mâine urmează să aibă loc o ședință festivă, care va marca încheierea perioadei legislative.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu