GOANĂ MARE DUPĂ CENTURI. Ravșanbek Umurzakov îl va înfrunta pe Roberto Gonzales

Embed:

Totul este gata pentru prima competiție de box profesionist organizată în Republica Moldova. În ajunul turneului "Professional Boxing Show", sportivii au efectuat cântarul oficial și s-au contrat în duelul privirilor.

Cel mai impresionant şi încordat duel se va da între uzbecul Ravșanbek Umurzakov, de şi filipinezul Roberto Gonzales. Cei doi vor lupta pentru centura WBA Asia.

"Pe 13 aprilie vom avea parte de spectacol. Am un adversar bun, experimentat. A înregistrat 28 de victorii la nivel profesionist. Cu toate acestea, sper să câștig", a spus RAVȘANBEK UMURZAKOV, boxer Uzbekistan.

"Cred că va fi o luptă pe măsură. Voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a câștiga. Mă aflu pentru prima oară în această țară, sper să am o prestație bună", a spus ROBERTO GONZALES, boxer Filipine.

Într-o altă luptă, moldoveanul Vladislav Gumeniuc se va confrunta cu georgianul Ghiorghi Kandelaki pentru titlul de campion al Republicii Moldova International. Duelul va avea loc în limitele categoriei de până la 76,2 kilograme.

"Voi avea de înfruntat un adversar foarte bun și experimentat. Este mult mai în vârstă decât mine. Sunt mai tânăr și voi câștiga", a spus VLADISLAV GUMENIUC, boxer Republica Moldova.

O altă confruntare de foc se anunță a fi cea dintre Maxim Bolotov și letonul Igors Vasiljevs. Moldoveanul a fost provocat de adversarul său în timpul duelului privirilor.

"Adversarul meu a avut un comportament foarte straniu. Nu știu care a fost mesajul lui. Vom vedea sâmbătă de ce este în stare", a spus MAXIM BOLOTOV, boxer Republica Moldova.

În cadrul serii sunt programate 13 lupte. Evenimentul de sâmbătă, este organizat de Promoţia IBC, Federaţia Naţională de Box şi Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu