Goalkeeperul naţionalei şi ex-portarul selecţionatei le-au oferit un master class tinerilor

Embed:

Fiul preşedintelui federaţiei moldoveneşti de fotbal, Ilie Cebanu, s-a făcut antrenor de portari în prima sa zi liberă din această iarnă. Goalkeeperul naţionalei alături de fostul portar al selecţionatei, Vasile Coşelev le-au dat câteva lecţii viitoarelor vedete ale fotbalului moldovenesc.

Ilie Cebanu şi Vasile Coşelev i-au învăţat pe viitorii portari elementele de bază. Cebanu a făcut demonstraţii despre cum se plonjează şi cum se respinge un balon.

Ilie Cebanu susţine că această lecţie le va fi folositoare tinerilor portari.

"Să fiu sincer şi eu unele lucruri pe care le-am arătat astăzi nu le-am făcut la timpul cuvenit în viaţa mea sportivă. Eu cred că este foarte important ca la timpul potrivit să fie o persoană potrivită care să se ocupe cu un portar", a declarat goalkeeperul naţionalei, Ilie Cebanu. 

Cei mai entuziasmaţi au fost micuţii care au primit şi câte un tricou cu autograful lui Ilie Cebanu.

"Mi-a prezentat o impresie foarte plăcută care a ajutat la perfecţionarea metodeleor în calitate de portar. Am învăţat foarte multe lucruri pe care profesorul nostru nu ni le-a putut preda. "

"Maioul care mi l-a semnat Ilie Cebanu îl voi purta la toate antrenamentele."

Vasile Coşelev, care a fost portarul naţionalei timp de şapte ani, susţine că astfel de demonstraţii se vor organiza pe viitor nu doar la Căuşeni. 

"Acest lucru demonstrează încă o dată că avem băieţi talentaţi, nu doar la şcolile mari, dar şi în raioane. Desigur că nu avem mulţi antrenori de portari, dar atunci când ne vor invita, noi vom veni şi vom preda", a precizat fostul portar al selecționatei moldovenești, Vasile Coșelev.

Portarul echipei Mordovia Saransk, Ilie Cebanu a intrat în concediu, după ce în Rusia s-a încheiat prima parte a campionatului. Şi antrenorul de portari al echipei Saxan, Vasile Coşelev este în vacanţă, deoarece echipa sa nu va juca în ultima etapă din acest an, pentru că formaţia Veris s-a retras din Divizia Naţională.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu