"Glume bădărăneşti". Liberala Alina Zotea REACȚIONEAZĂ la INSINUĂRILE lui Voronin

Alina Zotea, tânăra legislatoare din Partidul Liberal, nu a lăsat fără replică declarațiile liderului septagenar al comuniştilor care a numit-o "padruga lui Ghimpu".

"Observ că gluma lui Voronin pe seama mea a stârnit reacții. Adulatorii săi s-au grăbit să râdă în cor, iar scribii de partid să o rostogolească prin ziarele ce i se închină. Nu mă impresionează. Nu este prima dată când, din interese necinstite, sunt pusă la mezat, ținta fiind, de fapt, Mihai Ghimpu și Partidul Liberal", a scris Alina Zotea pe pagina sa de Facebook.

"Faptul că mi-am dorit să mă implic în viața politică nu mă face vinovată de nimic. Nu am părinți influenți. Nu am furat. Nu sunt exponentul sau masca unor grupuri care urmăresc banul public", insistă tânăra liberală, adăugând: "Am ajuns în această funcție prin propria muncă, făcută cu onestitate şi dăruire."

"În rest, domnului Voronin îi doresc inspirație şi pentru alte glume bădărăneşti de care să râdă oamenii din mahalaua pe care o conduce. Poate la glume reuşeşte şi domnia să exceleze", a conchis tânăra liberală.

PUBLIKA.MD reaminteşte că la şedinţa Parlamentului de săptămâna trecută, Vladimir Voronin a declarat despre liderul PL: "Iată Ghimpu şi-a luat padruga şi s-a dus să facă ziua de naştere". În realitate însă în acea zi Mihai Ghimpu şi Alina Zotea participau la Budapesta la o întrunire a liberalilor europeni. 

Voronin, despre Ghimpu: Şi-a luat "padruga" şi s-a dus să-şi serbeze ziua de naştere. REACŢIA liberalilor

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu