Giorgio Armani şi-a deschis primul hotel în Burj Khalifa, Dubai

Embed:

Designer-ul italian Giorgio Armani şi-a deschis primul hotel în cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Cunoscutul creator de modă a ales să-şi decoreze localul în stil minimalist.

Doar o noapte petrecută în apartamentul de lux costă aproape 11.000 dolari americani. Pentru primul său hotel, Armani a ales culorile Pământului. O cameră standard în Armani Hotel Dubai costă 4.000 de dirhame, adică aproximativ 1.090 de dolari, ceea ce este de 10 ori mai puţin decât cel mai scump loc în hotel. O masă în lounge cafe Prive, parte a hotelului, va costa cel puţin 3.000 de dirhame, echivalentul a 815 dolari.

Pasionaţii de artă vor rămâne surprinşi. Pe pereţi nu există nicio operă de artă. În schimb, vizitatorii pot vedea mai multe show-uri de modă de Giorgio Armani pe cele mai mari ecrane LCD din lume. Disignerul a făcut și conceptul pentru opt restaurante , cu specific italian, japonez, indian şi mediteranean.

Cele 160 de camere ale hotelului ocupă 6 etaje a turnului Burj Khalifa, deschis pe 4 ianuarie, în afară de alte 8 etaje dedicate celor 144 de apartamente de lux.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu