Gînsari este pe picior de plecare de la Sheriff Tiraspol. Ar putea pleca la un club de peste hotare

Embed:

Radu Gînsari este pe picior de plecare de la Sheriff Tiraspol. Fotbalistului i-a expirat contractul cu gruparea din stânga Nistrului şi el şi-a anunţat intenţia de a pleca la un club de peste hotarele ţării.

"Sincer am câteva oferte, dar rămâne de văzut ce alegere voi face. Poate voi rămâne la Sheriff, nu exclud acest lucru, însă până acum nu am avut nicio discuţie. Preferinţa mea este să plec peste hotare. Am obţinut tot ce se putea cu Sheriff. În trei ani am câştigat şase trofee. Acum vreau să îmi demonstrez capacităţile în alte campionate", a precizat fotbalistul.

Radu Gînsari s-a transferat la Sheriff în 2014 de la Zimbru Chişinău. Cu formaţia din Tiraspol, atacantul a câştigat de două ori titlul în Divizia Naţională şi de tot atâtea ori Cupa şi Supercupa Moldovei. În acest sezon, Gînsari a reuşit, cu Sheriff, chiar "eventul".

Pentru Gînsari sezonul încă nu s-a încheiat: atacantul se pregăteşte în aceste zile cu echipa națională de următoarele două partide.

Reprezentativa Republicii Moldova va juca un meci amical, în deplasare, cu Israelul, pe 6 iunie, iar peste 5 zile se va confrunta cu Georgia, pe teren propriu, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu