GIMNASTICĂ CU RICCIARDO. Pilotul s-a întâlnit cu fanii înaintea cursei din China

Piloţii din Formula 1 se pregătesc de o nouă etapă a etapă a campionatului mondial de specialitate. Ei se află deja la Shanghai, acolo unde se va disputa etapa a 3-a a competiției din acest an.

Daniel Ricciardo s-a relaxat cu admiratorii săi într-un hotel. Programul întâlnirii a fost unul destul de încărcat. Australianul a făcut inclusiv gimnastică împreună cu fervenții săi susţinători.

Daniel Ricciardo și echipa sa, Red Bull Racing, are un început de sezon nu tocmai reuşit. Australianul s-a clasat în prima etapă pe locul 4, iar în cursă precedentă, în Bahrain, în etapa a doua, a abandonat.

Acum, Ricciardo este decis să obţină prima sa victorie din acest sezon.

"M-am clasat de mai multe ori pe locul trei. Locul doi nu ar ceva diferit de trei. Din acest motiv, obiectivul meu este să obţin victoria şi să-l înving pe Sebastian Vettel, care conduce clasamentul general şi este într-o formă bună. Sper să reuşesc", a spus pilotul Formula 1, Daniel Ricciardo.

Marele Premiu al Chinei este programat în perioada 13-15 aprilie. Cursa propriu-zisă se va disputa duminică, pe circuitul din Shanghai.

Primele două etape ale Mondialului de Formula 1 au fost câştigate de pilotul german al scuderiei Ferrari Sebastian Vettel.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu