Gimnastele din Rusia, China şi România au debutat cu dreptul la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică

Embed:

Gimnastele din Rusia, China şi România au debutat cu dreptul la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică de la Rotterdam. După prima zi a concursului de calificare, campioana europeană Rusia a ocupat locul întâi, vicecampioana mondială China este pe locul doi, iar echipa feminină a României s-a clasat pe poziţia a treia.

Echipa feminină a României ocupă locul trei la Campionatul Mondial de gimnastică artistică după prima zi a concursului de calificări. Competiţia are loc la Ahoy Arena din Rotterdam, Olanda. După desfăşurarea primelor 6 subdiviziuni de sâmbătă România este devansată de campioana europeană Rusia, care a ocupat locul întâi şi vicecampioana mondială China, care este pe locul doi.

În următoarele şase subdiviziuni va intra în concurs şi echipa feminină a Statelor Unite, care este campioana mondială pe echipe en-titre şi principala favorită la titlul mondial.

După evoluţia tuturor echipelor se vor stabili cele 8 naţiuni calificate în finala pe echipe, finalistele la individual compus şi pe aparate.

Echipele masculine vor intra în concurs luni.

Lasă un comentariu