Gică Hagi îl vrea pe Ronaldinho în echipa sa

Embed:

Gică Hagi detonează bomba la turci: noul antrenor al celor de la Galatasaray îl doreşte pe Ronaldinho la echipa sa! Presa turcă scrie că Hagi a vorbit la telefon cu fratele lui Ronaldinho, Roberto Assis, care este totodată şi impresarul fotbalistului de la AC Milan, pentru a-l convinge pe acesta să se alăture grupării “Cim Bom” din vara viitoare.

Cum starul brazilian intră în ultimele şase luni de contract cu gruparea „rossoneri”, "din decembrie vor începe negocierile pentru el, Ronaldinho va fi prioritar pentru Galata", scrie ziarul Milliyet, care adaugă: "Ronaldinho nu mai este fericit la Milano".

"Tehnicianul român a discutat la telefon cu fratele celebrului fotbalist. El a prezentat conducerii un raport în care este menţionată şi valoarea jucătorului, 10 milioane de euro. Înţelegerea va fi parafată în pauza competiţională din iarna, iar dacă vor exista probleme, acordul se va încheia la finalul sezonului" , notează şi Aksam.

Fanii lui Galatasaray au luat FOC când au auzit că este posibil ca Ronaldinho să ajungă la echipa lor din aceasta iarnă şi au postat deja poze cu Ronaldinho în tricoul echipei lui Hagi.

Haberoku.net menţionează că printre jucătorii doriţi de Hagi la Galatasaray se numără şi atacantul ivorian Lacina Traore, de la CFR Cluj.

loading...

Lasă un comentariu