Gică Hagi, amendat cu 7 mii de euro AFLĂ PENTRU CE

Embed:

Gică Hagi se răsplăteşte şi acum pentru nebuniile pe care le făcea în "tinereţe". Tehnicianul echipei Galatasaray a fost condamnat la plata unor daune morale de 15 mii de lire turceşti, adică aproape 7 mii de euro, pentru că a scuipat un arbitru turc acum 10 ani!

Gică Hagi este un tip coleric, şi a avut destule clinciuri cu arbitrii cât a fost un jucător. Acum va trebui să plătească pentru o ieşire avută faţă de un arbitru în ultimul an al carierei sale, când era jucător la Galatasaray, echipă pe care o conduce acum de pe banca tehnică.

Hagi a fost acuzat acum 10 ani de arbitrul Erol Ersoy, cum că l-a scuipat la un meci al Galatei pe teren propriu, cu Genclerbirligi, în etapa a 24-a a ediţiei 2000-2001. În minutul 32 al acelei partide, Hasan Şaş, coechipierul lui Hagi, a înscris un gol pe care arbitrul l-a anulat. Decizia acestuia a provocat nemulţumirea lui Hagi, care l-a tras pe Erol Ersoy de tricou. În momentul în care Ersoy i-a arătat cartonaşul roşu, furia românului a ajuns la apogeu. "Tu eşti de vină", a strigat Hagi la arbitrul turc, după care l-a călcat pe picior şi l-a scuipat. Hagi a fost scos cu greu de pe teren de către coechipierii care au încercat să îl calmeze.

Procesul intentat în 2001 a ajuns la final abia acum, iar Hagi a fost condamnat la plata unor daune morale de 15 mii de lire turceşti, echivalentul a 7 mii de euro. Gheorghe Hagi are drept de apel în termen de 15 zile de la anunţarea deciziei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu