GIAMPAOLO, ANTRENOR LA MILAN. Antrenorul l-a înlocuit pe bancă pe Gennaro Gattuso

Embed:

AC Milan are antrenor. După plecarea inopinată din funcție a lui Gennaro Gattuso a fost nevoie de o perioadă în care clubul ”rosso-nero” să caute cu înfrigurare un înlocuitor și în sfârșit l-a găsit, Acesta este Marco Giampaolo.

Tehnicianul italian a semnat un contract pe 2 ani cu opţiune de prelungire pentru încă unu şi are drept misiune să readucă gloria de altădată pe San Siro. "Il Diavolo rosso-nero" a cucerit ultimul titlu în Serie A în sezonul 2010/2011.

Giampaolo l-a înlocuit pe Gennaro Gattuso, care şi-a dat demisia după ce echipa s-a clasat pe locul 5 şi a ratat prezenţa în Liga Campionilor.
Proaspătul antrenor al milanezilor nu are o carte de vizită impresionantă, nici ca jucător, nici ca tehnician.

Ca fotbalist nu a jucat mai sus de Serie B, iar ca antrenor a preluat cluburi din Serie începând cu 2006 la Cagliari Calcio, Siena, Catania şi Cesena. A ajuns la Empoli la recomandarea actualului antrenor al lui Juventus Torino, Maurizio Sarri, iar de acolo a venit la Sampdoria Genova, unde a petrecut ultimele 3 sezoane.

Giampaolo va fi ajutat de noi conducători ai clubului - Paolo Maldini şi Zvonimir Boban sunt cei care vor stabili strategia de transferuri a milanezilor.
Deocamdată, singura achiziţie este bosniacul Rade Krunic, un mijocaş adus de la Empoli pentru 8 milioane de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu