Ghinionistul care a aruncat la gunoi bitcoin în valoare de 100 milioane de dolari

James Howells, un IT-ist din Ţara Galilor ar fi putut fi printre milioanari în valuta digitală în acest moment dacă ar mai fi avut în posesia sa monedele bitcoin pe care le-a minat. 

Tânărul de 32 de ani, avea 7500 de bitcoin strânşi într-un portofel digital când hard diskul pe care se aflau cheile, necesare pentru deschiderea portofelului, a fost aruncat la groapa de gunoi.

El a vândut laptopul pe bucăţi pe eBay, dar a păstrat hard diskul ştiind că la un moment dat valoarea acestuia va creşte.

"Pe la mijlocul anului 2013 a avut loc o curăţenie generală şi hard diskul a fost aruncat din greşeală la gunoi", explică el. La finalul anului valoarea monedelor ar fi fost de 7,5 milioane de lire sterline, pe când acum ar valora peste 100 de milioane de dolari.

Valoarea monezii a crescut foarte mult, doar în 2017 cu peste 10.000 de puncte procentuale, ajungând la o valoare de 11.000 de dolari per bitcoin.

"Nu o să mă plâng, accidente se întâmplă. Trebuie să trec peste. Tot timpul am ştiut că valoarea bitcoinului va creşte foarte mult", mai spune James Howells.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu